miercuri, 11 martie 2009

Ovidiu Cismaru, ambulanta va rog,,,ciclismul este in agonie!


Un alt membru marcant al conducerii federatiei este un sef de la ambulanta, Ovidiu Cismaru.
ce are acest om in comun cu ciclismul? Nimic.
De ce se afla el in conducere si de ce candideaza la o functie de vicepresedinte? Pentru ca tace si face.

"În urma controlului efectuat de Autoritatea de Sănătate Publică a Municipiului Bucureşti (ASPMB), în perioada 6-15 octombrie, au fost înregistrate mai multe nereguli, motiv pentru care îi cer directorului ASPMB, Adrian Neacşu, să înceteze contractul de management dintre Ovidiu Cismaru şi autoritate. Am solicitat managerului Cismaru să demisioneze. În cazul în care nu o face, atunci cer ASPMB să-l demită şi propun ca în locul lui să fie numit un manager interimar ofiţer", a spus Eugen Nicolăescu în videoconferinţa organizată la sediul MIRA. Printre neregulile desprinse din raportul echipelor de control rezultă că nu a fost respectat ordinul privind asistenţa medicală de urgenţă, a folosit echipaje pe maşini în care trebuia să existe medic, fără cadru medical. De asemenea, în raport se mai arată că unele ambulanţe nu sunt dotate corespunzător şi sunt folosite maşinile vechi în condiţiile în care există unele noi. Potrivit ministrului Sănătăţii, au fost situaţii în care echipajul a ajuns la bolnav cu un defibrilator descărcat, astfel că nu s-a putut interveni pentru amelioarea sănătăţii celui care a solicitat salvarea. Cheile ambulanţelor nu sunt totdeauna lăsate în camera de serviciu, sunt folosite mai mult truse personale decât truse unice şi de asemenea există salvări cu doar trei solicitări, faţă de altele care au 10. În plus, există echipaj destinate altor activităţi decât cele de urgenţă sau ambulanţieri care nu sunt la serviciu, dar sunt pontaţi şi plătiţi, potrivit raportului. "În aceste condiţii, apreciez că managerul Ambulanţei trebuie să-şi dea demisia, iar dacă nu vrea, să fie demis de ASPMB", a precizat ministrul Nicolăescu.

Asa arata un articol publicat cu cateva luni in urma in Jurnalul National.
Avem nevoie de oameni competenti la conducerea federatiei, in consecinta il urcam in functie pe un om care nu a fost in stare sa administreze serviciul de ambulanta.
Dar lasa, mai beneficiem si noi de o masina de salvare ieftin, mai putem declara niste banuti cheltuiti cu acest serviciu, mai facem un fifty/fifty si in urmatorii 4 ani.

Iata cum era generalizat furtul sub conducerea MARETULUI MANAGER DE AMBULANTA

Credeti ca Ovidiu Cismaru nu stia ca se fura? Stia foarte bine!
Treaba este imputita rau la nivel profesional asa ca omul incearca sa stoarca bani si de la cluburile de ciclism.

"O altă acuzaţie pe care membrii corpului de control au adus-o şefului Ambulanţei s-a legat de un contract pe care acesta îl încheiase cu o firmă de îmbălsămări. Pentru că medicii de familie nu lucrează în weekend, cei de pe ambulanţă pot da certificate de deces. Odată cu documentul, medicii le ofereau însă rudelor decedatului şi un număr de telefon de la o anumită companie de servicii funerare. În schimb, firma dona bani unei fundaţii aparţinând medicului Cismaru."

Hm! Cat credeti ca o sa fure in perioada urmatoare din bugetul federatiei?
Ciclismul e mort de mult domnule Cismaru! Poate ne dati si noua numarul de telefon de la firma de imbalsamari, sa avem macar o amintire cu cadavrul!

3 comentarii:

  1. Eu sunt pe spate. daca ce citesc aici este adevarat atunci trebuie sa comunicati toate ceste lucruri la ministerul tineretului si sportului.

    Incercati si cu presa scrisa.

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca tot are firma de imbalsamari sa il rezolve si pe Selejan. E un cadavru ambulant!

    RăspundețiȘtergere
  3. ai dovezi privind furtul, nu intelegi ca arafat si-a eliminat adversarul si a pus-o pe una care e mana in mana cu mafia tiganilor care astia nu prea fura

    RăspundețiȘtergere