marți, 10 martie 2009

Cine este Ion Badea?

Cine este Ion Badea?

Omul din umbra. Omul care alaturi de Selejan face cartile .
Totusi...cine este Ion Badea

Iata cv-ul lui BADEA


Ce spuneati? Securist? Dar vai...cum se poate sa spuneti asa ceva, omul este un cadru de nadejde al ministerului de interne. Ce treaba are el cu ciclismul? Pai e de furat, nu ati inteles inca?

"Ion Badea este purtatorul de cuvint al grupului NIRO si directorul departamentului de imagine al SC NIRO '95 IMPEX SA. Ion Badea este fostul purtator de cuvint al Parchetului National Anticoruptie (PNA). Ion Badea a absolvit Scoala Militara de ofiteri de Militie in 1980 si a fost ofiter de Militie si Politie pina in 2000, cind a fost numit consilier pentru relatia cu Parlamentul si Presa al lui Petru Lificiu, ministrul PSD-ist al Apelor si Protectiei Mediului. Intre 2002 si 2003, Ion Badea a fost seful Biroului de presa al Inspectoratului General al Politiei (IGP). In 1 decembrie 2003, a fost numit purtator de cuvint si ofiter pentru relatia cu presa la PNA. In aprilie 2005, a fost trecut in rezerva, devenind purtatorul de cuvint al NIRO."

Ca sa vedeti cu cine avem de a face va rog sa analizati site/ul de mai jos. Suntem in liga profesionista baieti. Oamenii sunt experti cand vine vorba de supt banuti.

http://nubasescu.weblog.ro/2007-05-08/151592/Basescu-si-Securitatea.html

Un comentariu: