marți, 10 martie 2009

Octavian Opris, senatorul securist de la conducerea federatiei!

CNSAS solicitat sa-l verifice pe Octavian Opris
Aurelian Pavelescu, vicepresedintele "Initiativei 2003", a adresat ieri o solicitare Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii (CNSAS) de a face cercetari legale privind eventuale legaturi cu fosta Securitate ale lui Octavian Opris, presedintele Autoritatii Electorale Permanente (AEP). Pavelescu cere CNSAS sa comunice daca Octavian Opris a fost informator al Securitatii, a fost ofiter activ sau sub acoperire al Securitatii sau daca a facut politie politica. El precizeaza ca "Initiativa 2003" detine "informatii privind eventuala colaborare cu Securitatea de la persoane credibile din Bacau, din cercul cunoscutilor; persoane ce vor fi indicate sub conditia confidentialitatii, deoarece exista teama de represiune". "Va rugam sa dispuneti efectuarea cercetarilor cu celeritate, avand in vedere functia pe care o detine Octavian opris, precum si faptul ca ne aflam in an electoral", se spune in solicitare. Aurelian Pavelescu aminteste ca modul in care a fost ales Octavian Opris in functia de presedinte al AEP, cu un mandat de opt ani si rang de ministru, a fost contestat vehement atat de opozitia parlamentara, cat si de societatea civila ca fiind ilegal.

Vicepresedintele "Initiativei 2003" atrage atentia ca o eventuala colaborare cu Securitatea a lui Octavian Opris arunca suspiciune asupra organizarii AEP si afecteaza in mod grav functionarea acesteia, astfel fiind desfiintata orice credibilitate a Biroului Electoral Central. Pavelescu adauga: Octavian Opris a fost senator PSD de Bacau in perioada 1990 - mai 2003.

Publicat in ziarul ZIUA in 2004

Lucrurile au fost musamalizate in timp. Suspiciunile exista inca!

Credeti ca lucrurile se opresc aici? Nici gand!

6 comentarii:

  1. Pune taticule o poza si cu asta. sa vada lumea mutra de securist

    RăspundețiȘtergere
  2. ii beliti maieul,voi cu vorba noi cu banii :))))

    RăspundețiȘtergere
  3. [quote]ii beliti maieul,voi cu vorba noi cu banii :))))[/quote]

    Din seria "de ce este bun acest blog" va prezentam atitudinea baietilor de bine care isi baga instrumentul in cluburile din Romania si in sportivii lor.
    Lucrurile stau asa cum a postat individul mai sus, sportivii o iau peste bot iar ei sunt cu banii.

    Tot inainte!

    RăspundețiȘtergere
  4. care sportivi!! cicloturisti profesionisti...asta este nivelul chiar daca vine sau pleaca bossul

    RăspundețiȘtergere
  5. pai, cum sa nu fie cicloturisti binevoitorule daca alearga o cursa la doua luni? desteptule care esti tu destept. pt ce sa se antreneze? pute lumea de isteti

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu stiu cine naiba te crezi sa spui ceva ce nu stii exact Pupincuristule ... De unde si pana unde spui tu ca octavian opris e comunist ? Poate tu esti unul asa ca taci dracului din gura idiotule.Pentru ca unul adauga ca era in PSD tu ca un destept ce esti imediat faci legatura cu securistii.Dar idiotule , daca Ion Iliescu nu conducea revolta cine stie ce se intampla cu tara asta ; ca sa stii si tu Iliescu e din PSD. DECI TACI DRACULUI DIN GURA SI STAI CUMINTEL IN BANCA TA SI PUPA-L PE BASESCU , UN MARINAR, UNDEVA !!!

    RăspundețiȘtergere