marți, 10 martie 2009

Federatia "Fura tot"


A sosit vremea ca jegurile de la conducerea federatiei sa dea socoteala pentru jaful care are loc de mai bine de 10 ani.
Se pare ca anul acesta nici Turul Romaniei nu va mai fi organizat. Dupa jaful de anul trecut, cand conducerea a supt tot ce se putea prin ajutorul fundatiei sugativa prin care se scurg toate fondurile si sponsorizarile, se pare ca o mare parte dintre sponsori au realizat ce se intampla si au renuntat la colaborarea cu FRCT.

In data de 19 Martie se pregateste o noua frauda, la alegerile pentru conducerea federatiei.

Un politist (Ion Badea), un fost senator(Octavian Opris), seful serviciului de ambulanta Bucuresti. Acestia sunt oamenii care au stat in fruntea federatiei in ultima perioada. Ei sunt marionetele sau foarte probabil colaboratorii de incredere ai marelui "vulpoi", secretarul general VASILE SELEJAN.

Cel din urma este persoana vinovata de starea jalnica a ciclismului romanesc.
Cum au fost cumparate biciclete Ideal prin intermediul celebrului Michelle. Cum se spala bani prin fundatia baietilor. Bani invartiti cu fiul lui Salajan, Radu. Cum se invart banii de cazare si deconturile. Cum au fost platiti acum cativa ani o gramade de bani pe niste cureluse de ratrape. Cum isi formeaza Salajan o armata de votanti din cluburi care nu au nici o activitate dar care vin sa ridice mana pentru prosperitatea tatucului si pentru ca antrenorii de la acele cluburi primesc un salariu desi nu au nici un sportiv (se stampileaza vize de sportivi pentru oameni care nu au mai urcat pe bicicleta de ani de zile).

Toate aceste dezvaluiri le veti gasi pe acest blog incepand de maine. Am reusit, prin intermediul unei persoane din cadrul federatiei sa aflam dedesupturile afacerilor murdare care au loc in aceasta institutie.

Stay online si o sa fiti socati

19 comentarii:

  1. Conducerea actuala este praf, nu face nimic pentru promovarea si sustinerea ciclismului in Romania, ce simplu este sa te lauzi cu altii de dincolo, cand noi avem aici multe valori si nu ii sustine nimeni. Sa le fie rusine celor de la conducere. Astia trebuiesc toti schimbati si pusi oameni mai tineri, cu alta mentalitate care intradevar vor sa faca ceva, si nu ca astia, pe care ii vedem cu totii, care dupa un "concurs oraganizat" de ei spun " am scapat si de asta" mai avem putin si iesim la pensie....cam asta e tot ce vad astia din conducerea actuala...nu le pasa de viitorul ciclismului in romania...nu se lupta deloc pentru a asigura conditii pt a practica ciclismul in Romania...

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa, si care ar fi solutiile ?

    RăspundețiȘtergere
  3. Solutia ar fi sa mearga dracului bosorogul in groapa si sa ne lase in pace! A furat destul!

    RăspundețiȘtergere
  4. bai frate ia uite ce club are baiatul lui vasilica www.mazicon.ro,de unde o avea atiti banii? o fi al lui ,sau munceste acolo

    RăspundețiȘtergere
  5. Domnilor nu am inteles ce incercati sa faceti!! Eu nu sunt anonim sunt Presedintele TEAM Delma2003 . LAURENTIU DUMITRU ma numesc si investesc multi bani in echipa pe care o am .Solutii baieti ca de scandal si publicitate negativa (nu ca am avea pozitiva) nu ducem lipsa > Solutii baieti !!! Daca a-ti investi in ciclism la fel de multi bani ca mine o sa va treaca pofta de tiganeala ! Eu unul vreau solutii pt revigorarea ciclismului romanesc ! Sunteti capabili ? Sa va vad cu un program , cu sponsori si hmmmmmmmmmmm !!!! Ciclisti de valoare! Nu tiganeli ! Si daca tot o faceti : Nu mai fiti atit de anonimi daca aveti putinta de a face ceva pt ciclism ! Eu sunt chiar curios daca si puteti sa puneti in practica ceva revigorant pt ciclismul romanesc. Pina la proba contrarie nu faceti decit tiganeala de 2 bani . Aveti putinta financiara ? Aveti un program pt asta ? Atunci EU care investesc destui bani in ciclism va astept sa nu mai fiti atit de anonimi si prezentati-ne solutiile!!! Daca le aveti! Pina atunci lasa-ti dracu istoria ca noi incrcam sa facem ceva pt ciclism!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Comentariu dupa aprobare? A cui aprobare Bad Boys??

    RăspundețiȘtergere
  7. michele ca michele dar de claudio fasolo nu zice nimeni nimic? ca si el a adus la federatie randuri de biciclete si de echipament si in schimb a primit ce urma sa primeasca mai apoi si michele adica un mare sut in ...posterior

    RăspundețiȘtergere
  8. adevarat ai grait Laurentiu,am incercat si eu sa fac 1 % si nu am gasit mari satisfactii...

    RăspundețiȘtergere
  9. da are dreptate domnul Dumitru. daca tot face-ti asta, veniti cu soluti. suntem gata sa le ascultam si sa le punem in practica.
    da, toate acuzatiile poate ca sunt adevarate, dar ce faceti voi nu o sa schimbe nimic.
    parerea mea este ca tot el o sa fie ales si poate asa e mai bine. cine sa vina in locul lui? un sponsor de-al lui dinamo, ca sa-i ajute doar pe ei si nu pe toti ciclisti si cluburiile romanesti? un om care nu a facut nimic pt ciclism si care habar nu are?
    SOLUTII..... . Suntem deschisi sa le ascultam!

    RăspundețiȘtergere
  10. Stimati domni!
    Solutiile sa le dea cei care candideaza. care este de fapt scopul posturilor dumneavoastra. Domnul Dumitru se lauda ca investeste in ciclism. Sa traiasca si la mai mare? Ce rezultate are cu Delma, ce juniori are?

    Postul anterior spune ca este posibil ca firmatiile sa fie adevarate daca ca ce facem aici nu schimba nimic.
    Adica faptul ca aici se arata ca se fura nu schimba nimic. Faptul ca aceiasi oameni sunt la conducere de 10 ani si ciclismul este in groapa nu inseamna nimic.
    Suntem o natie de imbecili!

    RăspundețiȘtergere
  11. are campion de fond la junior mici ,anonimule daca chiar asa esti de curios si vorbitor,tu ce rezultate ai...

    RăspundețiȘtergere
  12. intreabal pe nea miai pantani moldovenesc unde sunt bicicletele

    RăspundețiȘtergere
  13. ma bucur ca te afli printr-e iei...

    RăspundețiȘtergere
  14. CAMPIONUL NATIONAL DE FOND LA JUNIORI MICI.

    RăspundețiȘtergere
  15. care nea Miai Pantani ma?

    RăspundețiȘtergere
  16. Cu atitea prosti si mincatori de bani in tara...e si normal ca si ciclismul romanesc sa piara !!!

    RăspundețiȘtergere
  17. tu sa ramai la nivelul tau de cicloturis nu te baga in oala performantei..

    RăspundețiȘtergere
  18. ba care te tot bagi in seama pe numele meu...nesimtitilor,ramaneti anonimi macar

    RăspundețiȘtergere
  19. eu am fost ciclist ani buni am fost si la lot si am fugit curse pe afara multe inca ii cunosc pe oameni astia care nici de mincare nu ne dadeau in ultimul timp ii cunosc de 20 de ani sa nu vorbim de diurna

    RăspundețiȘtergere