miercuri, 11 martie 2009

Ai un club, noi ne bagam p..a in el!

Esti mandru sponsor de club de ciclism, te bucuri, ai ajuns sa castigi bani si sa finantezi pasiunea ta de o viata. Investesti sute de mii de euro si aduci sportivi din strainatate pentru ca echipa ta sa poata sa castige competitii internationale.
Federatia simte mirosul banilor si spune:

"Secretarul general al Federatiei Romane de Ciclism si Triatlon (FRCT), Vasile Selejan, a declarat ca evenimentul marcheaza primul pas al ciclismului romanesc spre inalta performanta. "Daca aceasta echipa va avea rezultate, ea poate trece la profesionism, poate intra in randul echipelor Pro Tour, ceea ce inseamna de fapt marea performanta in ciclism. Deocamdata ea este la stadiul de semiprofesionism, dar este oricum un pas foarte important. Echipa are un buget anual cat cel al federatiei, ceea ce nu poate decat sa ne bucure, pentru ca o federatie este bogata daca are cluburi bogate", a afirmat Selejan."

Sponsorul are incredere si sprijina echipa care are rezultate. Federatia ii da la gioale echipei din orice directie. Nu dureaza nici un an si iata cum federatia danseaza pe ramasitele clubului pe care au reusit sa il darame.

"Anul acesta s-a infiintat Tusnad Cycling Team, pentru ca cei de la Olimpic au gresit strategia. Pentru a fi echipa continentala trebuie sa ai 60% ciclisti romani, dar ei au adus straini, romanii au ramas ai nimanui si s-a ales praful"

Asa Vasile, e cum spui tu. Cum so fi simtit omul care a dat bani la echipa autoconstruct? Cum se simte oare antrenorul acelei echipe...echipa care functioneaza si are sportivi de valoare?

Anul acesta este randul Tusnad Cycling Team. Oare anul viitor ce o sa auzim de ei? Ca sunt unguri? Ca trebuia sa fie o echipa numai de romani ca sa fie echipa continentala?

Ai auzit de ASTANA secretare? Echipa aia la care alearga Lance Armstrong. Echipa Pro Tour. Cati cazaci sunt acolo secretare? 60%?

De rasul curcilor dar trist pentru cei care investesc bani in ciclism.

11 comentarii:

  1. dovada ca Telesport a sters deja anumite stiri:

    "CICLISMUL ROMANESC A PIERDUT O ECHIPA - EXPERIMENT ESUAT - Telesport
    ... disparitia teamului Olimpic Autoconstruct din categoria echipelor continentale, ... continentala din Romania, Olimpic Team Autocosntruct din Cimpulung. ...
    www.telesport.ro/stiri/ciclismul-romanesc-a-pierdut-o-echipa_22142.html - 29k - În Cache - Pagini similare"

    RăspundețiȘtergere
  2. nici macar stirea despre Tusnad Cycling Team nu au lasat-o

    "S-A LANSAT SINGURA ECHIPA CONTINENTALA DIN ROMANIA, TUSNAD CYCLING ...
    Romania a mai facut un pas spre lumea ciclismului profesionist, dupa lansarea oficiala a echipei continentale, Tusnad Cycling Team.
    www.telesport.ro/stiri/s-a-lansat-singura-echipa-continentala-din-romania- tusnad-cycling-team_22550.html - 29k - În Cache - Pagini similare"

    RăspundețiȘtergere
  3. si la tusnad cati is romani?

    ca toti is unguri

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu este vorba de cati romani sunt in echipa, tocmai asta este problema.
    Eduard face un lucru extraordinar cu Tusnad Cycling Team. El este un baiat prea bun si se profita de el.
    Nu stie nimeni de cate ori a fost facut "olog" pe la spate pe vremea cand venea la concursurile din tara. Noi stim!

    RăspundețiȘtergere
  5. bai voi nu faceti deosebirea intr-e o echipa continentala si una pro tour...carente frate

    RăspundețiȘtergere
  6. Ia incearca sa ne explici tu diferenta

    RăspundețiȘtergere
  7. Pai sunt niste imbecili astia de la federatie. Conform UCI - The nationality of a UCI continental team is determined by the
    nationality of the majority of its riders.

    pai daca erau 60% moldoveni de ce dracu a acceptat federatia sa faca echipa continentala romaneasca? A reusit cineva sa ii fenteze pe cei de la UCI si noi nu stim?

    RăspundețiȘtergere
  8. hai lasatine si cu PARLICI ,CA ARE UN NUME PREDESTINAT da era cu bossul ba il injura,intrebatil cine era prietenul lui anul trecut pe la inceput cind a facut echipa

    RăspundețiȘtergere
  9. care ai probleme cu ungurii frate? Eduard Novak este un veritabil campion si oamenii lui sant ciclisti de valoare,prietenosi si doritori de bine,eu sant bucurestean si roman,ei sant din Miercurea Ciuc si tot romani,mi-ar face onoare sa fiu coleg de echipa cu ei,pe Novak abia l-am batut la un nationalele de contratimp din izvorul muresului in 2005,ar trebui sa comenteze cei ce pot face fata unei zi pe bicicleta alaturi de el!!!
    de Tamas Csicsaky nu mai am ce spune,un veritabil ciclist!! cinste lui!!!

    RăspundețiȘtergere
  10. oare nu e cazul de un presedinte mai bun ? cel care a inceput blogul poate vrea el sa baga mana in cei 7 mil ? oare cei 2000 euro nu ajung ?

    Nu mai aruncati cu noroi . fiecare dintre voi cand da de borcanul de miere baga mana ! cei fara de pata sa arunce prima piatra

    RăspundețiȘtergere
  11. uu.. de ce nu accepti toate mesajele... doar cele care iti convin le lasi sa se vada.. cenzura sec nostru !

    RăspundețiȘtergere