miercuri, 11 martie 2009

Noi articole sosite pe mailul redactiei!

Multumim celor care ne citesc si ne pun la dispozitie materiale din colectiile personale.

Iata noi franturi din presa de acum cativa ani, articole in care erau evidentiate nebuniile facute de conducerea federatiei. Extrem de ciudat faptul ca nimeni nu a venit la un mic control. Curtea de conturi oare doarme? Ministrul oare ce face?

Articol inlaturat dupa ce a fost infirmat de domnul Bilal

11 comentarii:

  1. De unde dracu le scoateti:::)))

    RăspundețiȘtergere
  2. pe mine ma mira faptul ca un om ca asta rezista de atata amar de vreme. de fapt nu stiu de ce ma mir, jaful este generalizat in romania, federatia de ciclism nu iese in evidenta prin lucruri bune, doar prin scandaluri, furt si tiganeala

    RăspundețiȘtergere
  3. SI eu am activat ca si sportiv sub conducerea maretului Vasilica.
    Cand aparea pe la cursele de velodrom spuneai ca el a pus coada la pruna, un nenorocit.
    Stiti voi pe ce biciclete se alearga la velodrom? Sunt niste junghiuri de prin anii 70.

    Am renuntat dupa 4 ani in care am si avu rezultate. bataia de joc este generalizata, si la conducere si in cluburi.

    RăspundețiȘtergere
  4. eu ma mir gum totusi a furat un tir de 18 tone ,si bilal nu a facut nici o plangere ,oare de ce se tace malc o fi ceva legat cu ata alba

    RăspundețiȘtergere
  5. prietene si nea vasile (nu vasilica)mi-a fost antrenor dar nu l-am vazut nici o data baut ,cam asa sugerezi tu ,poate confunzi antrnori ,si un nenorocit cu tine ca poate nu aveai rezultate,eu sunt din cluj si am fost cu el la o gramada de curse,si nu stiu citi din ciclism ar putea sa vorbeasca atitea limbi straine ca el
    multumesc

    RăspundețiȘtergere
  6. Cred ca faci aluzie la Romascanu. Diferenta dintre Mircea si Vasile este ca primul a fost de 100 de ori mai ciclist decat al doilea si de 1.000 de ori mai antrenor.
    Baut sau treaz, cum vrei tu!

    RăspundețiȘtergere
  7. pritene nimenea nu contesta meritele dl romascanul mircea care este o emblema a ciclismului romanesc si dupa mine cel mai bun ciclist roman.vreau sa te interesezi cine a fosta antrenorul lui mircea romascanul in cursa pacii cind a venit pe locul 3 in clasamentul general individual dupa mine cel mai bun rezultat al ciclismului romanesc

    RăspundețiȘtergere
  8. ce mult l-au iubit aia de la dinamo (carstea) pe nea mircea de la dat pe usa din dos afara asa restect au avut pentru el.pacat.
    noi care ne invirtim in lumea ciclismului din cite stiu eu nea mircea ii zice profesore lui nea vasile...interesativa

    RăspundețiȘtergere
  9. nea mircea romascanu...tot timpul mi-am dorit sa fiu antrenat de el...daca aveai ceva talent pt sportul asta el stia cum sa te faca si campion;)

    RăspundețiȘtergere
  10. ragazzi, sa incep asa ca Raducioiu.. Sunt in Italia de 7 ani, am incercat sa fac ciclism aici..dificil, te inteaba astia pe fata cu ce dopezi?! din 93 si pana in 2001 am fost si eu un pion in marea 'caterinca' numita ciclism romanesc, ma numesc Tumurug, ala din articol care cica a calcat pe bec; m-am chinuit, mi-a placut, am castigat nationale, am fost la mondiale, balcaniade..tururi prin afara and stuff, chestii care se fac in 8 ani de ciclism. Numai cei care sunt, sau care erau in lumea ciclismului, stiu adevarul si implicit inchid ochii, intrand asa intr-o stare de 'miserupism', profund dezamagiti de mediocritatea in care se zbate disciplina asta. Ce-ar fi sa ma apuc sa insirui cateva din fazele cretine, absolut penibile-cunoscute de toti care au fost la Dinamo, facute de prea maretul Romascanu, sau de Salajan..father and son..n-are rost..toate astea sunt polemici! Nu stiu ce va mirati atat de starea asta a ciclismului, trecuta si prezenta, sa fim seriosi..vorbim de Romania, numai infantilii poate mai cred, ca toti cei care ajung intr-o anumita pozitie nu isi urmaresc direct sau indirect scopul.Sincer, articolul asta nu-l aveam, mi-am amintit de ziaristu' Pana din anii 90, cu articolele lui comuniste..ca de, el era vocea ciclismului in presa scrisa; dupa toti anii astia mi-au mai ramas cupele din Bucuresti, in care pune maica-mea flori, parca sa ma sfideze, o mapa de diplome, mi-am luat-o aici cu mine sa le arat si prietenilor de aici ca..am fost un 'personaj', contacte de mess, fosti colegi de chin, cu care vorbesc..imi amintesc de copilarie, si cel mai important..amintirile, amintire frumoase.Atunci groaznice momente, acum lectii de viata.Foamea din cantonamente..sutele de cantonamente..colegii de care erai legat 365 de zile pe an..frigul din febr pe dn1..banii de medalii dupa luni bune..mainile ridicate la un finish! Da! chemati-ma un nostalgic, dar unul care vede si partea reala..contextul in care se zbate mediocritatea ciclismului romanesc.
    PS. las un mail-contact de mess pt alti nostalgici: tumurug@yahoo.com; also facebook!

    RăspundețiȘtergere
  11. da bai "Oase"...kiar ca am prins si multe momente frumoase,dar erau create de noi nu primite de la "oficiali"...treamuram pt pasiunea noastra si altii se gandeau doar ca nu-s in stare sa faca altceva pt bani si sa mai traga niste bani de pe urma noastra,caci au fost cativa astia...de ne dadeau pui si conserve pt o medalie nationala...sa fim seriosi...ciclismul la noi PUTE!!!
    si asa a fost tot timpul,doar ca o data erau mai multi copii prostiti...acum sant mai putini.daca-i mai pui pe astia sa coasa baieuri...sa lipeasca cu prenadez baeuri sau sine sie ce...nu le dai biciclete,sa ca noi doi cand am fugit cu aceeasi pereche de pantofi la nationalele din campulung muscel la cti si am luat amandoi medalii...la categ diferite...caterinca.

    RăspundețiȘtergere