joi, 12 martie 2009

BANI SI IAR BANI!

Asa se intitula un articol de pe site-ul telesport, articol sters acum cateva zile.

iata ce ne arata prietenul nostru GOOGLE
<<<<<

FEDERATIA DE CICLISM ASTEAPTA SPRIJIN DIN PARTEA MTS


Criza financiara a lovit nu numai fotbalul, ci si celelalte sporturi din Romania. Sponsorii nu mai investesc in sport, federatiile au buget de austeritate, echipele se desfiinteaza, iar competitiile de traditie sunt pe cale de disparitie.

Exceptie nu face nici Federatia Romana de Ciclism, iar oficialii forului de profil asteapata colacul de salvare din partea nou infiintatului minister al tineretului si sportului.

"Speram ca vom avea sustinerea din partea noului for, intrucat e foarte usor sa nu mai faci ceva. Sponsorii sunt tot mai rari si se merge mai mult prin relatii, prietenii. Vrem sa continuam traditia Turului Romaniei", a spus in exclusivitate pentru Telesport.ro si Telesport, Vasile Selejan, secretarul Federatiei Romane de Ciclism.

Nici cluburile de ciclism nu mai trebuie sa astepte ajutor financiar din partea federatiei: "Fiecare trebuie sa se descurce pe cont propriu si sa gaseasca surse de finantare" este indemnul transmis de oficiali presedintilor de cluburi.>>>>>>>>>>

Pai si atunci de ce mai exista stimati domni o federatie de ciclism. Ca sa pape banii ministerului?
Organizam un Tur al Roamniei pentru echipe straine si sportivii nostri mor de foame?
cate competitii interne se pot organiza din bugetul pe care il are Turul Romaniei? De ce nu sunt intrebate si cluburile daca doresc un tur in care sa fie spalat tot bugetul federatiei?

Cluburile sunt bune doar la vot, din 4 in 4 ani, iar dupa aceea isi pot pune pofta in cui, federatia papa banul?

Intrebari, intrebari, intrebari!

2 comentarii:

  1. Am inteles ca a fost trimisa o scrisoare si la doamna ministru! Sa vedem cum o sa reactioneze.

    RăspundețiȘtergere
  2. Tare si asta. Deci ministerul sa le dea lor bani pentru ca sunt saraci iar cluburile, fundatia federatiei, sa moara de foame si sa se descurce cum pot.

    Foarte tare frate!

    RăspundețiȘtergere